Σύνδεση
Username

Password

Δεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.
Φιλικές ιστοσελίδες
Δημοσκόπηση
Στις 4 Οκτωβρίου γίνονται εκλογές, εσείς σχετικά με την εκπαίδευση τι επιλογή θα κάνετε?

Χρειάζεται να συνδεθείτε για να ψηφίσετε.
Πρόσφατα άρθρα
Δεν υπάρχουν ακόμη άρθρα
Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 65
Νεότερο μέλος: Arcephr
Καλωσήλθατε
Καλώς ήλθατε στην κοινότητα όλων των εκπαιδευτικών.
Προβολή θέματος
 Εκτύπωση θέματος
απόσπαση πολύτεκνου εκπαιδευτικού διορισμένου με ΑΣΕΠ
spevi
#1 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 07-09-2009 17:58
Μέλος

Μέλος από: 07.09.09

Παιδιά μου συμβαίνει το εξής: Έδωσα εξετάσεις στον ασεπ γιατί ήμουν διορισμένη στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ορκίστηκα στις 18/8/ και την ίδια μέρα έκανα αίτηση απόσπασης. Όπως είναι γνωστό οι πολυτεκνοι δικαιούνται απόσπαση αμέσως. Ωστόσο ακολούθησαν τρεις φάσεις αποσπάσεων και δεν είμαι πουθενά. Γνωρίζει κανείς αν θα ακολουθήσει άλλη φάση και πότε; Προς το παρόν κάνω χρήση της άδεις ανατροφής (τρίμηνο). Μετά όμως τι γίνεται;

admin
#2 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 07-09-2009 20:31
Υπερδιαχειριστής

Μέλος από: 05.09.09

Καλησπέρα,
Τυχαίνει λόγω δικής μου αίτησης για απόσπαση και αφού δεν έβλεπα να ανακοινώνεται κάτι πήρα τηλέφωνο κάποιον αιρετό του ΚΥΣΔΕ και μου είπε πως λόγω εκλογών δεν θα εξετάστούν άλλες αιτήσεις και πως είχαν εξεταστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή όσες είχαν υποβληθεί μέχρι τις 08 Αυγούστου. Δεν ξέρω αν έχει ισχύ αυτό και στην περίπτωσή σου, καλό θα είναι να πάρεις κανένα τηλέφωνο και μην περιμένεις! Αυτό τον καιρό θα έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους όλοι. Οι εκλογές έφεραν αβεβαιότητα σε πολλούς συναδέλφους που περιμένουν "κάτι" από το Υπουργείο. Λογικά όλα θα συνεχίσουν μετά τις εκλογές.

spevi
#3 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 08-09-2009 08:54
Μέλος

Μέλος από: 07.09.09

Ευχαριστώ πολύ. Εγώ έμαθα πως δεν εξετάστηκαν καθόλου οι αιτήσεις των νεοδιοριζόμενων. Από εχθές και μέχρι την Παρασκευή υποβάλονται αιτήσεις αποσπάσεων μηχανογραφικά. Επίσης διάβασα πως σε τέτοιες περιπτώσεις συστήνεται διακομματική επιτροπή για την εξέταση των αποσπάσεων. Τι να πω ο Θεός βοηθός!!!!

Πήγαινε στη Δ. Συζήτηση:
Σύνδεσμοι
Απομένει για...
Για τις διακοπές των Χριστουγέννων απομένουν , -263 μέρες